Aktuelnosti

Festival venčanja u Delta City-ju

festival venčanja u Delta City-ju 3

Sjajna vest za sve nas koji volimo venčanja i svadbenu modu, ali i one koji su na korak od “ludog kamena“. Pred nama je treći “Festival venčanja” u organizaciji Delta City-ja i Pero Art Centra. Održaće se od 10. do 12. juna 2013. godine, a radno vreme festivala je od 10.00 do 22.00 časova. Odlična prilika da pogledamo nadolazeće trendove i novine u svetu venčanja.

festival venčanja

U okviru festivala, dvadeset izlagača iz sfere venčanja će budućim mladencima ponuditi širok spektar usluga i proizvoda kako bi svoj san pretvorili u javu.

sajam venčanja

Mladenci će moći da odaberu najlepše venčanice, odela, dekoracije, bidermajere, haljine za deveruše, burme, pozivnice i sve ono što je neophodno da imaju savršeno venčanje.

festival venčanja u Delta City-ju

Časopis “Reci da” koji će budućim mladama davati savete koji će im pomoći u osmišljavanju venčanja, najboljeg modela venčanica i trikova kako za kratko vreme organizovati ekskluzivno venčanje. Festival će ulepšati i prelepi, luksuzni modeli venčanica “White” by Ana Stanić. Za make-up savete sve devojke će moći da se obrate damama iz Avon kompanije i šminkerki Nini Ćalić. Sve su to jako dobri razlozi da posetite Delta City… 🙂

komentara

2 komentara na Festival venčanja u Delta City-ju

  1. Hoce li na ovom sajmu i pojedini saloni vencanica izlagati svoje modele i obezbediti neke popuste?

    • Marina // 05/06/2013 at 19:01 // Reply

      Organizatori Festivala venčanja su nam potvrdili da će saloni venčanica izlagati svoje modele i da će biti akcija i popusta. Uživaj u isprobavanju venčanica! 🙂

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.