Aktuelnosti

Sitnice koje brak čine srećnijim

zaljubljeni mladi par

Usled užurbane svakodnevice, mnogi bračni parovi zaborave na važnost onih sitnih detalja koji brak mogu učiniti lepšim. To su male stvari poput iznenadnih zagrljaja, držanja za ruke, maženja i slično. Predstavljamo vam nekoliko saveta kako da pokažete svom dragom da ste i dalje srećni i zaljubljeni, iako nemate previše vremena da se posvetite jedno drugom.

Iznenadni zagrljaj

Ovaj podsetnik daje do znanja “iako tokom radnog vremena proživljavamo svašta, svako u svojim rutinama, tebi ću uvek doći na kraju dana”. Iznenadite svog partnera slučajnim zagrljajem kada ga najmanje očekuje.

mladi par u zagrljajuDržanje za ruke

Pustite priče da se samo tinejdžeri drže za ruke. Uostalom, prisetite se kako ste se nekada u takvim situacijama osećali lepo i ugodno. Držanje za ruke odraz je vašeg zajedništva i partnerske povezanosti, bez obzira na to koliko godina imate. To je jedan od načina kojim potvrđujete da pripadate jedno drugome.

par se drzi za ruku (by visualphotos.com)

Loš dan? Zaboravite ga uz seks!

Možda vam je bilo stresno na poslu, ili ste se posvađali? Iako vam je možda seks poslednji na pameti, iznenadićete se koliku moć on ima i zato se prepustite. Vođenje ljubavi može da pomogne i tokom lošeg perioda.

mladi par u krevetuBudite nepredvidivi

Učinite ponekad nešto jedno za drugo. Ne treba to da bude svaki dan i nešto veliko. Strastveni poljubac u automobilu dok čekate da se upali zeleno, pripremljena omiljena večera ili desert, izlet u prirodu, smislite sami.

mladi par posmatra zalazak sunca

Idite u krevet u isto vreme

Iako vam možda obaveze to ne dopuštaju uvek, trebalo bi da u krevet odlazite u isto vreme. Međutim, zapamtite – to ne znači da legnete i upalite televizor. Možda su retki trenuci koje provodite zajedno, stoga se potrudite da kvalitetnije provedete taj period. Razgovarajte ili napravite zajedničke planove. Sve je bolje od televizije.

romantični mladi par

Preporučujemo >>> Četiri vrste senzualne masažeČetiri tajne za odličan bračni seksČuvajte zdravlje redovnim seksomIzložba erotskih igračaka.

Izvor: lepota i zdravlje

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.