Aktuelnosti

Četiri tajne za odličan bračni seks

bracni seks

bračni seksZavođenje

Prva tajna dobrog seksa bavi se pitanjem kako zadržati zdrav odnos sa partnerom. Želja za seksom počinje u našoj glavi. Mi treba da znamo šta je to što nas uzbuđuje i da onda to stavimo do znanja partneru, a ne da samo čekamo da nas on/ona uzbudi na neki čaroban način. Neka samom seksu prethodi mali ritual zavođenja: zavedite partnera koristeći svoje najjače adute, ali dozvolite i njemu da zavede i osvoji vas.

Seks i čula

Druga tajna je vezana za sva ljudska čula. Uživajte u dodiru, ali ne zaboravite i ostalo: upijajte energiju koja struji između vas i partnera, osetite miris, osluškujte zvukove. Privucite izgledom i sve začinite uzbudljivim ukusom. Mnogo puta zbog obaveza i stresa zaboravljamo na takve sitnice, a bez njih je seks dosadan i pust. Dodir je doduše važan, ali nije jedini nego tek jedan od elemenata koji moraju biti prisutni za savršen seks.

Prepuštanje

Osećati se sigurno kako biste se prepustili partneru i imali savršen seks sa njim/njom, tajna je broj tri. Zahvaljujući prvoj tajni naš um je sada spreman i željan uzbuđenja, a zahvaljujući drugoj tajni i sva naša čula su živa i gladno upijaju sve što nam partner pruža. Morate osećati kako u tom trenutku želite da budete upravo tu gde jeste, radeći upravo ono što radite, i takođe biti prisutni i mislima i telom kako biste osetili povezanost sa partnerom. Osetite zadovoljstvo i uzbuđenje dok gledate koliko vas partner želi, kako vas guta pogledom ili trga odeću sa vas. Naravno i obrnuto: neka i vaš partner oseti da ga želite sada i odmah.

Prisećanje

Ako ste doživeli savršen seks pomoću prve tri tajne, premotajte ponovo ceo film. Prisetite se svakog detalja (kojeg se možete setiti) o iskustvu koje ste doživeli, i koje vas je zadovoljilo i ispunilo tako da biste ga poželeli opet i opet. Sa svakim ovakvim zajedničkim iskustvom vaše samopouzdanje će rasti, a vaša veza će biti čvršća i prisnija.

Preporučujemo >>> Četiri vrste senzualne masažeČuvajte zdravlje redovnim seksomIzložba erotskih igračakaSitnice koje čine brak srećnijim, Kako oživeti strast.

Izvor: sretneveze.com

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.